Представителите на политическа партия ГЕРБ днес отбелязаха Деня на Европа на

...
Представителите на политическа партия ГЕРБ днес отбелязаха Деня на Европа на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС чества Деня на Европа на метростанция „Европейски съюз“

Представителите на политическа партия ГЕРБ през днешния ден означиха Деня на Европа на емблематично за деня място – на метростанция „ Европейски съюз “. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Сред присъстващите бяха Росен Желязков, Йорданка Фандъкова, Георги Георгиев, Рая Назарян, Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Асим Адемов и други. Желязков означи, че би трябвало да бъдем обединени в разбирането, че Стабилна България може да е в сигурна Европа. А идеята на ГЕРБ е да направят освен живота в България по-добър. А и живота за всички европейски жители по-сигурен! Приносът на България в Европа е безценен!

Дългогодишният кмет на София госпожа Йорданка Фандъкова показа, че европейски комисар е нарекъл план за образец метрото в столицата –
то обслужва над 300 хиляди души дневно.
„ Символът на европейската солидарност е в нашия град – София, това е планът за метрото. Намираме се на метростанция „ Европейски съюз “, с цел да може софиянци да знаят какво значи европейската взаимност. Метрото е за хората! “, добави още тя.

Евродепутатът Андрей Новаков бе безапелационен, че ГЕРБ ще работи България отново да бъде нравствен, стопански и обществен център на Балканите. Такъв какъвто беше. „ Център, в който европейските водачи идваха да договарят тук, в България! Работим да върнем блясъка на страната ни и имиджа, който имаше преди този момент! “, добави Новаков.

„ През последните 30 години общото изпитание на цяла България беше
да приобщим нашето родно място в обединена и демократична Европа
– дом на свобода и мир. Това не са клишета, би трябвало да ги отстояваме! “, заяви евродепутатът Андрей Ковачев.

Заместник-председателят на СОС Георги Георгиев отбеляза, че София е не просто европейска столица, а образец за европейски триумфи. „ Срещу всеки лев от налозите на софиянци успяхме да привлечем по 1 евро по европейски планове. Така успяхме да изградим най-модерното метро – 52 км, продължаваме с 10 нови. За да продължат успехите на София би трябвало да има устойчиво национално болшинство, което ние от ГЕРБ ще подсигуряваме! “, безапелационен бе Георгиев.

„ Наш дълг е дружно да градим в сигурна и обединена Европа,
в която важат принципите на правовата страна,
върховенството на закона, справедливост и сигурност. “, добави Рая Назарян.

Николай Рашков от Съюза на интернационалните превозвачи в Брюксел показа, че за него като жител станция „ Европейски съюз “ е
знак на всички негови европейски свободи
и разгласи, че ще се бори за посланичество и достъп на бизнеса на единния европейски пазар.

Асим Адемов бе безапелационен, че едно от най-хубавите неща, които са се случвали на България в последните години е участието ни в Европейски Съюз. То трябва да се отстоява и пази. „ Членството на България в Европейски Съюз значи, че членуваме в голяма територия на демокрацията! Честит празник! “, сподели той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР